Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Massages

In mijn praktijk maak ik gebruik van neuro-musculaire reflextechnieken. Hierbij worden, behalve de organen, ook de zenuwbanen en de spieren zowel op het lichaam als op de voet gemasseerd om het lichaam in balans te brengen. De behandelingen zijn hierdoor intensiever en werken langer door. Tijdens de massage maak ik gebruik van 100% natuurlijke olie.

Massages die ik aanbied, zijn:

Nek-schouder-rugmassage

Voetreflexmassage

Hoofdpijnmassage

Zwangerschapsmassage

RSI behandeling

Hielspoorbehandeling

Cupping massage

Lymfedrainage

Metamorfosemassage

Alle massages zijn therapeutische massages, gericht op het bevorderen van de gezondheid. Na de behandelingen zullen de klachten in ieder geval minder worden en vaak verdwijnen.

De behandelingen worden als weldadig ervaren. Je voelt je na een behandeling meer ontspannen en sommige klachten zullen direct al verminderen. Ook kan het zijn dat je de eerste dagen vermoeider bent of juist beter slaapt, meer moet plassen, hoofdpijn krijgt of, bij vrouwen, meer menstrueert.

Tijdens de eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats waarin de cliënt wordt gevraagd om informatie over de aard en de omvang van de klachten. Op basis van deze informatie wordt een behandelplan opgesteld en kan de behandeling beginnen. Hoe vaak de behandelingen moeten plaatsvinden is afhankelijk van de aard en omvang van de klachten en het effect van de behandeling op de cliënt. Indien de klachten zodanig zijn, dat medisch handelen noodzakelijk is, wordt de cliënt altijd doorverwezen naar een arts.